KESKIAIKAINEN NUKKEKOTILINNA RITARISALI
MEDIEVAL CASTLE DOLLHOUSE KNIGHT HALLlauantai 24. lokakuuta 2015

Muinaislinna lapsille - Old Castle for kids

Muutimme pari vuotta sitten ja Ritarisali on ollut sen jälkeen pakattuna laatikoihin. On ehkä aika herättää sen jälleen. Tässä kuitenkin hankintoja lapsille tarkoitettuun muinaislinnaan joka on vasta suunnitteluasteella. Aikakausi viikinkiajasta keskiaikaan, ei niin tarkka. Tulevista asukkaista ainakin suurin osa lukijoista tunnistaa Väinämöisen ja Ainon. Suomalaisia matkamuistonukkeja kumpikin. Juomanlaskija nainen on alkuaan romanialainen matkamuistonukke. Tämä on hieman suurempaa mittakaavaa, noin 1:8-9 . Keskellä muhkea puutuoli joka on itseasiassa matkapuhelinteline. Muut esineet tyypillisiä muinaisesineitä, matkamuistokoossa. / We moved a couple of years ago, and Knight's Hall was then packed in boxes. It is perhaps time to wake it up again. I have also thinking of a new castle which would have children. The era should be the Viking era to the Middle Ages, not so accurate

4 kommenttia:

 1. I Love your Knights Hall! I am so glad to hear you will be "waking it up"!! Also I think it is a Great idea to have a new one in Viking Era!!! It is such a rare example... My Medieval Castle tries (when it is finished) to be in the fourteenth Century. But I end up using it for many other "Times" as well when I am telling Stories!
  I really look forward to seeing what you will build!!!

  VastaaPoista
 2. Thank you Daydreamer! You make my so happy. I also glad that some of my old readers remember my blog.

  VastaaPoista
 3. Hei ja tervehdys, ja onpa hauska kuulla sinusta ja kuulla, että Ritarisali herää henkiin! Ja jotain uuttakin on tulossa... Oikein mukavaa syksyä ja mineilyiloa!

  VastaaPoista
 4. Me encantará ver cobrar vida a esos personajes en tu proyecto!!!!
  Besos.

  VastaaPoista