KESKIAIKAINEN NUKKEKOTILINNA RITARISALI
MEDIEVAL CASTLE DOLLHOUSE KNIGHT HALLtiistai 25. elokuuta 2009

Linnakaappini

Tässä nyt vihdoinkin kuva kaapistani. Edes ulkoapäin. Kaapin koko on 115x183 + yläkoriste. Yläkoriste on onneksi irtonainen. Oli vain ihan pakko kokeilla paperilappujen kanssa miltä ikkunat näyttäisivät paikoillaan. Näyttää vähän linnalta, mutta enemmän ehkä englantilaiselta kuin suomalaiselta. Ikkunajako istui kuitenkin aika hyvin linnan huoneisiin. Vain ruokavarasto ja asehuone jäivät vaille ikkunaa, eivätkä ne sitä kaipaakaan. Taitaa kaappiparka kuitenkin vielä kärsiä ennen kuin ulkopuoli taipuu suomalaisemmaksi. Täytyy muistaa että kaapilla ei ole muita toiminnallisia vaihtoehtoja joten ehkä sittenkin uskallan tehdä nämä ikkunat.

7 kommenttia:

 1. Tulee todella juhlavan näköinen!

  VastaaPoista
 2. Hieno kaappi, mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa. Kyllä ne ikkunat uskaltaa sahata. :D

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön linna tulossa! Jotenkin tykkään ajatuksesta että se on kaapissa.Tuo kaapinrunko on jo niin upea, että sitä vois ihailla vaikka kuinka kauan. Oikein tekee mieli avata ovet ja kurkkia sisään...

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ajatus tehdä linna!! Blogisi on uusi tuttavuus ja innolla kävin kaiken läpi. Jatkoja jään odottelemaan ja taidanpa näyttää blogisi kuvia omalle pikku pojalleni. Hän kun on aikamoinen ritari fani :)
  Terkuin Anname

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anname ja muut! Kiva että jaksoit selata muitakin tekemisiäni. Tällä hetkellä on työn alla huonekaluja, vaikkei linnan sisätilat olekaan vielä valmiit.

  VastaaPoista