KESKIAIKAINEN NUKKEKOTILINNA RITARISALI
MEDIEVAL CASTLE DOLLHOUSE KNIGHT HALLperjantai 20. tammikuuta 2012

Pronssia ja Kultaa / Bronze and Gold

Moni on jo varmaan huomannut viehtymykseni kultaan. Sepän pajasta löytyi tälläinen pronssiläjä erilaisia kattorosetteja, pylväänkappaleita ja muuta mitä mieleen juolahtaa.
Huolahti mieleen tälläinen turkkilainen? vedenlämmitin. Kannu löytyi minulta jo ennestään.

Alakuvissa on taas hiukan egyptiläisiä matkamuistoja/kirpputorilöytöjä. Soikea kehys on tarkoitus katkaista ja aikaansaada näyttävä sisääntuloaukko palatsiin... Papyrysmaalaus päätyy palatsin seinämaalaukseksi. Tutankhamonin kasvot ovat avaimenperästä jonka sain nukkekotiystävältä. Sitten on vielä Sfinksi.

7 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja, joita varmaan keksit käyttää vaikka mihin! Ihailin sun tekemiä kalusteita ja huoneita pitkän tovin. Ihana ritarilinna!

  VastaaPoista
 2. Ihana valikoima kultaa ja pronssia. todellisia aarteita kaikenlaisen uuden ideointiin ja toteuttamiseen. mielenkiintoista nähdä mitä niistä syntyy. Mukavaa viikonvaihdetta Kari

  VastaaPoista
 3. Ihanaa aarrekasa...ja oikeastiko teit tuon vedenlämmittimen, olet kyllä taitava ja idearikas edelleenkin...ihalua :O))

  VastaaPoista
 4. Nyt taitaa olla taas tavaroiden keräilyvaihe. Itse tekeminen on jäänyt nyt vähän vähemmälle. Tuntuu kuitenkin että Egypti-aihe alkaa hahmottumaan.

  VastaaPoista
 5. Beautiful Metal! I LOVE the tall Samovar! Are you making an Egyptian Room!
  Happy New Year!

  VastaaPoista
 6. Eihän kullassa mitään pahaa ole... Laatuainetta.
  Ja sen perään on oltu jo ammoisista ajoista..

  VastaaPoista