KESKIAIKAINEN NUKKEKOTILINNA RITARISALI
MEDIEVAL CASTLE DOLLHOUSE KNIGHT HALLlauantai 9. heinäkuuta 2011

Aarteita / Treasures

Hei taas pitkästä aikaa! Blogi on ollut tauolla ja on vielä jonkin aikaa eteenpäinkin. Mutta aivan pakko on esitellä tämä aarre jonka huutonetistä hankin. Coctailtikkujahan nämä ovat mutta niin sopiva lisä Ritarisalin asekokoelmiin. Lisäksi teline on kaunis. / Hello again after a long time! Blog has been taking a break and have some time to come. But let me introduce this treasure which I bought online auction. Cocktail sticks, these are but as a good to the Knight Hall collection of weapons. And stand is beautiful.

Toinen asia jonka haluan jakaa kanssanne, on yksi syy miksi blogi on ollut pitkällä tauolla. / Another thing that I want to share with you, is one reason why the blog has been a long break.

Pieni kaupunkitalo merenrantakaupungista. Talo on todellakin pieni ja vanha vuodelta 1846. Talossa on yksi makuuhuone, olohuone ja keittiö. Sopiva meille sitten kun lapset lähtevät kotoa 5-6 vuoden päästä. Näitä taloja tulee vain niin harvoin tarjolle että tilaisuuteen piti tarttua heti. Tällä hetkellä talo laitetaan remontin jälkeen vuokralle. On kuitenkin ihanaa suunnitella tulevaa elämää pienessä talossamme. Seinistä on kaivettu vanhoja tapetinpaloja ja kiikutettu museoon. Ehkä jonakin päivänä voisi teettää jonkin näistä malleista ihan tapetiksi asti. / Small town house in the seaside town. The house is really small and old for the year 1846. The house has one bedroom, living room and kitchen. Suitable for us, then when the children leave home, 5-6 years from now. The walls have been pieces of old wallpaper and taken to the museum.

5 kommenttia:

 1. Oh, onnea uudelle talolle! Aivan ihana jo ajatuksenakin kunnostella ja laittaa noin vanhaa rakennusta kuntoon.

  VastaaPoista
 2. Upea on talo, onnea sille ja nuo miekat on kans aivan mahtavat :O))

  VastaaPoista
 3. Yllätyin, miten upeita nukkekotisi ovat! Kiinnostaisi kyllä kehitellä jotain omaperäisempää rekvisiittaa, että jos sinulla on aikaa luonnostella, niin otan mielenkiinnolla vastaan.

  VastaaPoista
 4. Uusia suunnitelmia on muhimassa nukkekoteja varten. Katsotaan sitten syksymmällä mitä syntyy yhteistyössä Johannan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Voi, onnea uudelle talolle, on vallan hurmaava!

  VastaaPoista