KESKIAIKAINEN NUKKEKOTILINNA RITARISALI
MEDIEVAL CASTLE DOLLHOUSE KNIGHT HALLlauantai 22. tammikuuta 2011

Kaappi / Cabinet

Jälkeen / After
Ennen/ Before

Ritarisalin säilytysongelmat saivat helpotusta kun löysin kirpputorilta aivan mainion avainkaapin joka oli kuin tehty Ritarisalin kaapiksi. Kaikista virheistään huolimatta siitä tuli varsin sympaattinen kapistus. /
Knight Hall storage problems got relief when I found to key cabinet as the Knight of the hall cabinet. Despite for all the mistakes, it became quite sympathetic.

8 kommenttia:

 1. OOOOH, Varma, I LOVE the cabinet! Great idea to use a key cabinet! It is perfect! I LOVE how it turned out!

  VastaaPoista
 2. Kaapistahan tuli aivan täydellinen! Sinulla on todellakin tuunaussilmää, kun keksit aina muotoilla tavaroita uudelleen Ritarisaliin sopiviksi ;)
  (Ps. sinulla on kätevä hakunappula tuolla sivussa, taidan napata sellaisen itsellenikin!)

  VastaaPoista
 3. Komppaan Peikkoa. Täällä on mukava käydä katselemassa ja levähtää hetki - varman ja niin luovan tuunauksen tuloksia ihastellen.

  VastaaPoista
 4. Hieno muodonmuutos, enpä samaksi enää tunnistais!

  VastaaPoista
 5. Pienikin tuunaus voi olla loppujen lopuksi iso asia.Tässä jo värin muutos ja lasin peittäminen tekivät ihmeitä. Lisäksi tuunattavien tavaroiden etsiminen on hauskaa!

  VastaaPoista
 6. Kommentin lähetys on ollut vaikeata, mutta toivottavasti nyt onnistuu. Tuo kaappi on todella mahtava. Hieno koko sali. Uskomaton kirppissilmä sinulla ja taito tuunata. Missä käyt tekemässä näitä mielettömän ihania löytöjä? Minunkin intohimo on puuleikkaukset, mutten ole mitään löytänyt. Onkohan katsojassa vika : ) Mutta upealta näyttää kaikki ja kiva tuo aikakausi. Ei ole niin tavallinen.

  VastaaPoista
 7. Täytyy tunnustaa että kierrän kirpputoreja aika laajalta alueelta Vakka-Suomessa ja aika tiiviisti. Puuleikkausten suhteen on sanottava että joskus 70-luvulla oli puuleikkausten uusi tuleminen ja niitä löytyy aina välillä. Kaikki ei vaan ole niin taidokkaasti tehtyjä.Parempia ovat vanhemmat käsityöt jos vaan rohkenee pilkkoa niitä.Joskus rukinlapoja löytää ihan ilmaiseksikin. Niistä saa ainakin upeita sängynpäätyjä.

  VastaaPoista