KESKIAIKAINEN NUKKEKOTILINNA RITARISALI
MEDIEVAL CASTLE DOLLHOUSE KNIGHT HALLtiistai 2. marraskuuta 2010

Pyöreän pöydän ritarit / Round Table knights

Pyöreän pöydän ritareita siksi että osa sukua on tullut 1600-luvulla Skotlannista ja sukujuuret ulottuvat siellä kuninkaallisiin asti. Englantilaista sukututkimussivustoa seuraamalla saa mielenkiintoisia haaroja sinne tänne ja välillä tuntuu että taruhenkilöihin asti. / Round Table knights, therefore, that part of family have become to the 1600s in Scotland and the family roots go back out there to the royalty.
Rakastan koristeleikkauksia! En tee niitä itse mutta aina kun näen niitä siinä muodossa että niitä voi käyttää nukkekotiin, ostan varmasti. Pöytä on kahdesta servettitelineen puolikkaasta ja jakkarat ovat kotoisin kahdesta vanhanaikaisesta kattokyntteliköstä. /I love the decorative cuts! I do not do them myself, but whenever I see them in a form that can be used for a dollhouse, I'll buy it.Jakkaraan päätyneet kuutiot ovat tosi vanhoja ja katsokaa niiden koristeleikkauksia! / Cubes are really old and look at their decorative cuts!

5 kommenttia:

 1. So pretty furniture! Love the decorative cuts!:)

  VastaaPoista
 2. Hienosti sopivat nämäkin salin tyyliin. Niissä on sopivasti ajan patinaa.

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniita. Kyllä sinulla tuo minisilmä pelaa esineitä katsoessasi!

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava, että olit pistäytynyt blogissani, jotta löysin sinun upean blogisi! Hienoa työtä teet kyllä ja mukava huomata, että jollain muullakin on "pakkomielteitä" tämmöiseen vanhaan kuninkaalliseen juttuun ;)

  VastaaPoista
 5. Kirpparillakäynnit ovat muuttuneet minitavaroiden etsimiseksi. Ehkä se minisilmä siinä kehittyy. Koitan kuitenkin säilyttää sen ajan hienovaraisen patinan tavaroissani.

  VastaaPoista