KESKIAIKAINEN NUKKEKOTILINNA RITARISALI
MEDIEVAL CASTLE DOLLHOUSE KNIGHT HALLsunnuntai 27. syyskuuta 2009

Jouluisen roomboxin rakentaminen

Kansalaisopiston nukkekotikurssi käynnistyi ja ohjelmassa on nyt syksyllä jouluisen roomboxin rakentaminen. Koska koitan rakentaa keskiaikaista joulua, ajattelin liittää myös roomboxin rakentamisen vaiheet Ritarisalin liitteeksi.

Boxina on puinen viinilaatikko. Olen rapannut seinät ja saumannut kivien välit pikasiloitteella paspispahville. Valmiit seinät kiinnitin boxiin. Kaksi seinistä on alaosastaan kivetty ja yksi kokonaan rapattu. Kivet on tehty kanamunakennoista ja maalattu laimeilla akryyliväreillä. Katossa on pahvinen hirsiprintti ja poikkihirsinä sytyketikkuja. Lattiana on uritettua pahvia joka on maalattu. Nyt kun vain keksisi minkälaisen joulun haluan luoda... Kaikki on tehty periaattessa irrotettavaksi jos vaikka haluaisin käyttää boxia johonkin toiseen aiheeseen.

3 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalta. Millä sait silotteen noin siististi kivien väliin? Itsellä olisi kellarin seinä edessä samalla periaatteella, mutta kivien välien täyttö hirvittää..

    VastaaPoista
  2. Täytin välit lääkeruiskun kanssa ja levittelin vähän palettiveitsellä. Lopuksi töpöttelin sienen kanssa tasaiseksi. Siloitetta tuli kyllä myös kiviin mutta jäivät nätisti melkein piiloon kun sävytin kiviä maalaamalla.

    VastaaPoista
  3. Hei, löysinpäs taas uudet ja ihanat sivut. Upeita juttuja tehtynä ja mitä upeeta vielä tuleekaan!

    VastaaPoista